Συγγραφή

Ισορροπώντας ανάμεσα στις επιθυμίες των χρηστών, αλλά και στις απαιτήσεις των μηχανών αναζητήσεις, παρέχόνται υπηρεσίες συγγραφής διαδικτυακών προωθητικών κειμένων κάθε είδους και αντικειμένου.

Αναλαμβάνουμε την συγγραφή κειμένων για τον ιστότοπό σας, προκειμένου να αυξηθεί η επισκεψιμότητα της σελίδα σας, προσελκύοντας αναγνώστες και πιθανούς πελάτες.

Το κείμενο είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία οποιουδήποτε είδους διαφημιστικής επικοινωνίας, αφού μέσω αυτού δεν παρουσιάζονται μόνο οι απαραίτητες πληροφορίες για μια επιχείρηση, μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, αλλά προωθούνται και τα κατάλληλα μηνύματα που θα ενημερώσουν, θα εμπνεύσουν και τελικά θα κατευθύνουν τον αναγνώστη στην επιθυμητή ενέργεια, είτε πρόκειται για online πώληση, κράτηση ή επικοινωνία.

Στόχος μας ,στον τομέα της online προβολής και προώθησης, αποτελεί η προσέλκυση ενδιαφέροντος του χρήστη, σε ένα χρονικά περιορισμένο πλαίσιο παραμονής του σε μια σελίδα. Αυτό επιτυγχάνεται με κείμενα καλογραμμένα, πρωτότυπα, πειστικά και συνάμα απόλυτα κατανοητά, που κεντρίζουν άμεσα το ενδιαφέρον του κοινού, παρουσιάζοντας αποτελεσματικά τα επιθυμητά πλεονεκτήματα και απαντώντας σε όλες τις ανάγκες αλλά και τις πιθανές απορίες του μελλοντικού σας πελάτη.

Τα προωθητικά κείμενα, έκτος της εμπιστοσύνης των χρηστών κερδίζουν και την εμπιστοσύνη των μηχανών αναζήτησης, συμβάλλοντας στην εσωτερική βελτιστοποίηση και στην λήψη υψηλών θέσεων στα αποτελέσματα σχετικών αναζητήσεων. Παλιότερα, το φιλικό ως προς το SEO, περιεχόμενο εξασφαλιζόταν με την επανάληψη των διάφορων keywords. Σήμερα, οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης έχουν βελτιωθεί κατά πολύ, εμφανίζοντας το SEO & το CONTENT MARKETING άμεσα συνδεδεμένα.

Εργαζόμαστε στον ορθό ορισμό τίτλων, υπότιτλων και περιγραφών, στην επαρκή έκταση και σωστή δομή των κειμένων, καθώς και στην επιλογή των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών, με χρήση συνώνυμων και γραμματικών παραλλαγών.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το επόμενο έργο σας, να βελτιώσουμε το τρέχον ή για να λάβετε μια προσφορά.

Verba volant, scripta manent!!